Вівторок, 30 Квітня, 2024

Прибиральник зі школи братиме участь у світовому чемпіонаті з боротьби джиу-джитсу

Близько двох місяців тому на сторінці одного херсонця з’явилося оголошення, вірніше прохання про допомогу. 

Більше на сайті kherson-future.com.ua.

Ігор Євтушенко писав, що займається бойовим мистецтвом джиу-джитсу лише кілька років, за короткий термін досяг серйозних результатів, являється чемпіоном України та Європи, і мріє потрапити на чемпіонат світу, де сподівається перемогою прославити Україну. Проте, він не може самостійно назбирати грошей на квиток до Арабських Эміратів, саме там проходитиме цьогорічний чемпіонат, бо заробляє на хліб, працюючи двірником у школі. 

Ігор Євтушенко прийшов у спорт після сорока років, коли відбулася ліквідація водолазної служби, де він працював. 

Як він сам про себе розповідає журналістам https://focus.ua/sport/, він тоді стрімко набрав вагу, і шукав засоби повернення колишньої спортивної форми. Після знайомства під час поїздки до Києва з володарем чорного поясу з джиу-джитсу Валентином Варенниковим, захопився цією боротьбою, став займатися сам, а потім, орендувавши підвал, і в якості тренера. 

Робота у школі Ігорю подобається, насамперед тим, що дозволяє поєднувати її з тренуваннями.


Чоловік розміщав публікацію з проханням допомогти на своїй сторінці, сподіваючись на підтримку друзів та знайомих. Але, втрутилася доля, і незнайомець на ім’я Іван, випадково побачивши цей пост у стрічці новин, вирішив допомогти. За власною ініціативою почав просувати публікацію Ігоря. 

Друзі та знайомі теж не залишилися осторонь і скоро про незвичного двірника-чемпіона заговорили скрізь і навіть показували його по телебаченню. Люди почали переводити гроші на рахунок для збору коштів. Необхідна сума назбиралась протягом кількох днів. 

Долучилися до допомоги і деякі організації. Тож чоловік отримав можливість нормально тренуватися, брати участь у спарінгах з гідними суперниками і отримав усю необхідну екіпіровку. 


Бажаємо нашому земляку сил, удачі та перемоги.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.