Вівторок, 30 Квітня, 2024

У Новій Каховці реконструюють стадіон, плануючи його довести до рівня Прем’єр-Ліги

Стадіон «Енергія» у Новій Каховці чекають кардинальні зміни. Про це заявив віце-президент футбольного клубу “Таврія” Данило Репілевський. За його словами, за рахунок залучення коштів з державного бюджету буде проведено масштабну реконструкцію, яка б у підсумку відповідала рівню проведення на стадіоні футбольних матчів рівня Прем’єр-Ліги України. Докладніше про це читайте на сайті kherson-future.com.ua.

На сьогоднішній день жоден із футбольних клубів Херсонщини не грає у найвищому дивізіоні. Сімферопольська «Таврія», що базується у селі Мар’янівка Каховського району, грає у Другій лізі, там же виступає і «Кристал» із обласного центру. Також кілька команд регіону пробують свої сили у аматорському футбольному чемпіонаті.

Проте керівництво «Таврії» ставить за мету не тільки відродити клуб, а й знову вивести його на арену УПЛ. А для цього потрібна наявність стадіону, який відповідав би вимогам ліги.

Репілевський зазначає, що найближчим часом на стадіоні «Енергія» буде відремонтовано адміністративний корпус. Згідно з нормативною документацією належним чином облаштують роздягальні для спортсменів, ложу для VIP-персон, сектор для представників засобів масової інформації. На зміни чекають і місця для вболівальників: сидіння будуть відремонтовані, а над ними встановлять навіси. Щодо газону, то згідно з вимогами Прем’єр-Ліги, на ньому проведуть монтаж підігріву та автоматичного поливу. Приведуть у норму й легкоатлетичні доріжки навколо футбольного поля, що дозволить проводити на стадіоні змагання різних рівнів.

Якою буде сума реконструкції – не повідомляється.

Нагадаємо, ФК «Таврія», який переїхав з Криму, завершив осінню серію ігор на 5-му місці в турнірній таблиці групи Б Другої ліги.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.