Вівторок, 30 Квітня, 2024

Як буде працювати ТРЦ «FABRIKA» в умовах «червоної» зони

Як відомо, з 15 жовтня Херсонська область першою в Україні увійшла в «червону» карантинну зону. У свою чергу це вплинуло на роботу найбільшого торгово-розважального центру Херсонської області – «FABRIKA». Більше інформації на сайті kherson-future.com.ua.

Як повідомляється на офіційному сайті ТРЦ, з моменту офіційного введення регіону в «червону» зону, «FABRIKA» готова забезпечити безперешкодний доступ відвідувачам, які мають COVID-сертифікат про проходження повного курсу вакцинації (дві дози). Документ може бути надано в паперовому варіанті або за допомогою електронної версії в додатку «Дія». Його слід пред’явити на вході співробітнику поліції.

Альтернативним варіантом послужить результант негативного ПЛР-тесту або довідка, яка свідчить про одужання людини від COVID-19.

Для тих гостей торгово-розважального центру, які не пройшли вакцинацію, адміністрація готова надати доступ до тих магазинах, де 60% асортименту – товари першої необхідності. Зокрема, це: продукти харчування, ліки, побутова хімія, товари для тварин, телефони і побутова техніка.

Варто зазначити, що на території ТРЦ «FABRIKA» функціонує пункт вакцинації. Він працює щодня з 10:00 до 17:00 і готовий прийняти всіх бажаючих. На вибір пропонують вакцини, затверджені Міністерством охорони здоров’я: Pfizer, Moderna, CoronaVac.

Latest Posts

.,.,.,.,.,.,.,. Copyright © Partial use of materials is allowed in the presence of a hyperlink to us.